Col.lecciˇ Aigua Viva. Volum 1
Les Torres d'Aigua a Terrassa

Primer volum de la col.leció que fa un recull de les torres d'aigua de Terrassa bàsicament les construides per Aigües de Terrassa a partir de la segona meitat del segle XIX, tot i que tambè dona algun apunt sobre les privades, i afegeix informació sobre diferents dipòsits de cert valor artístic.

 Col.lecciˇ Aigua Viva. Volum 2
Serveis d'Aigua a Terrassa

Sota el títol genèric Serveis d'aigua, s'apleguen en aquest llibre històries de safareigs, banys, urinaris, abeuradors, molins i fonts urbanes. Les fotografies faran que el lector torni a un passat no tan llunyà.

 Col.lecciˇ Aigua Viva. Volum 3
Les Mines d'Aigua a Terrassa

Les Mines d'Aigua de Terrassa és un recull sobre aquestes construccions subterrànies que duran molts anys van permetre abastir d'aigua el municipi. Aquest llibre us ofereix la possibilitat de fer un tomb per les entranyes de Terrassa, a través d'un món fred, humit i foradat.

 Col.lecciˇ Aigua Viva. Volum 4
Fen˛mens meteorol˛gics a Terrassa.

En aquesta entrega, es fa una repassada a les plugues, nevades, sequeres i ventades que han afectat Terrassa al llarg de la seva història, tot amanit amb desenes d'imatges que presenten una altra realitat de Terrassa, una ciutat diferents, una ciutat que ha canviat i evolucionat.