Compost a les Deixalleries Municipals

Us comuniquem el calendari de distribució de compost a les deixalleries municipals de Terrassa de Can Casanoves i Terrassa Neta, pe aquest any 2016, per tal que pugueu fer la vostra previsió si necessiteu compost:
 

 

Gener      dimecres          20
Febrer      dimecres    17
Març      dimecres    16
Abril      dimecres    20
Maig      dimecres    18
Juny      dimecres    15
Juliol      dimecres    20
Setembre      dimecres    21
Octubre      dimecres    19
Novembre          dimecres    23
Desembre      dimarts    13   

 

Us recordem que per recollir el compost cal portar un recipient (bossa, sac, caixa, etc.) i es facilitarà un màxim de 50 litres.

Cal portar també un residu a la deixalleria( qualsevol tipus dels que s'admeten a la deixalleria)  cada vegada que es vagi a recollir el compost. Podeu consultar els residus admesos a les Deixalleries a la pàgina web "Reciclar bé, té recompensa"

D'aquesta forma també podreu accedir a la bonificació ambiental de la taxa de residus, per ús de les deixalleries municipals. 

Es recomana trucar abans d'anar a recollir el compost a la deixalleria corresponent Terrassa Neta ( 93 731 54 24) o Can Casanovas ( 93 786 08 99) per assegurar-se de que hi ha compost disponible.

Podeu consultar el tríptic  on es donen breus consells per a la correcta utilització del compost,si voleu ampliar la informació.