Vaixella reutilitzable

El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa té com a objectiu la reducció de residus que generen els ciutadans de Terrassa. En el marc de la campanya 'A Terrassa, reduïm els residus!', una de les actuacions previstes és el Préstec d'una vaixella reutilitzable que eviti l'ús en activitats col·lectives (Festes, arrossades, calçotades, sardinades...) de materials d'utilitzar i llençar, fet que provoca la generació de gran quantitat de residus. 

Per tant a les entitats i col·lectius que organitzin qualsevol activitat col·lectiva, li prestem una vaixella de fins a 500 usuaris (plats, safates, gots, ganivets, forquilles, culleres, gots, copes...).
També disposem de 5000 gots de plàstic reutilitzable de 380 c.c. en préstec.

Com s'ha de sol·licitar?

S'ha de fer la sol.licitud de préstec de la vaixella mitjançant el formulari que trobareu a la seu elèctrònica seguint el següent enllaç:

S'ha d'omplir un full de sol·licitud amb les dades de l'entitat i/o col·lectiu, el material necessari, i amb el full de comanda s'autoritza a recollir en el lloc d'emmagatzematge i gestió, lloc on es recull i retorna un cop utilitzada, comprovant que es retorna correctament i totes les peces.

Cost?

El préstec és gratuït. Nomès s'ha d'abonar el cost de les peces perdudes o trencades o reposar-les per altres noves.
Amb aquesta actuació evitarem utilitzar plats i gots de plàstic i no generarem residus. Per a una Festa sostenible i sense residus!

 Més informació

Centre de Documentació i Educació Ambiental carrer Pantà, 20 , 2a planta Tel 937397000  Ext. 4131   correu electrònic:cdea@terrassa.cat